Balıkesir'in Karesi ilçesinde meydana gelen patlama, Türkiye gündemini yakından takip eden birçok kişi tarafından sorgulanmaya başladı. Balıkesir'de bulunan ZSR patlayıcı üretim tesisinde patlama yaşanmasıyla birlikte birçok kişi "Balıkesir'de ne oldu? ZSR nedir, nerede?" gibi sorgulamalar yapılmaya başladı. Peki, Balıkesir'de ne oldu, patlama nerede? ZSR nedir, ne demek?
Balıkesir'de ne olduğuyla ilgili sorgulamalar internette hız kazandı. Balıkesir'in Karesi ilçesinde bulunan ZSR patlayıcı üretim tesisinde patlama meydana geldiği ve ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Peki, Balıkesir'de ne oldu, patlama nerede? ZSR nedir, ne demek?
Balıkesir'in merkez Karesi ilçesinde bulunan ZSR patlayıcı üretim tesisinde patlama meydana geldi. Patlayıcı üretilen fabrikada meydana gelen patlama ve çökme nedeniyle ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.Balıkesir Valisi tarafından yapılan açıklamada, sabotaj ihtimalinin olmadığı belirtildi.Olayın ardından bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.Karesi ilçesindeki fabrikada meydana gelen patlamada 12 kişinin öldüğü 3 yaralının ise durumunun iyi olduğu belirtildi.
ZSR A.Ş Türkiye'de savunma sanayi sektöründe yer almaktadır.Türkiye'de ve dünyada mühimmat ve patlayıcı ihtiyaçlarına cevap verme amacıyla hizmet sunmaktadır.