Ferdi Tayfur'un cenaze töreninde ilginç bir olay yaşandı.. Ferdi Tayfur'u son yolculuğuna uğurlamak için gelen bazı hayranları camide namaz kılarken ayakkabıları çalındı.
Cenaze namazı öncesinde ikindi namazını kılmak için camiye girenlerin Ferdi Tayfur hayranlarından bazıları camiden çıktıklarında ayakkabılarının çalındığını fark etti.
Ayakkabıları çalınan bir hayranı, Ferdi Baba'nın cenazesi için Ümraniye'den kalktık buraya geldik lakin Allah gani gani rahmet eylesin burada 7-8 kişinin ayakabısı camide kayboldu. o da ona feda olsun." dedi.
NTV muhabirinin ayağındaki ayakkabıları göstererek, "Bunlar kimin ayakkabısı" diye sorduğu yaşlı vatandaş gülerek "Bunlar başka birinin ayakkabısı" yanıtını verdi.
Ayakkabıları kaybolan bir başka Ferdi Tayfur hayranı ise camiden çıkışta kapı önünde çorapları ile beklerken görüntülendi. "Ayakkabıyla geldik yalın ayak gideceğiz buradan." diyen Ferdi Tayfur hayranı, yakınını ayakkabı getirmesini bekledi. Ne yapıyorsunuz şimdi? ne yapacaksınız?" sorusuna, "Vallahi bilmiyorum. gitmeye çalışacağız da nasıl gidicez bilmiyorum." cevabını verdi.
Ayakkabısı kaybolan bir Ferdi Tayfur hayranı, "Canımız sağ olsun ya ben şimdi yenisini alıcam. Allahtan ki yakında mağaza var." diye konuştu.
Yanında yakınları olanlar caminin karşısındaki alışveriş merkezinden yeni ayakkabı alınmasını bekledi, bazılarına ise hayırseverler ayakkabı hediye etti.